Дніпропетровський обласний лабораторний центр презентував у США свої напрацювання з вірусологічного моніторингу.


Gavin Braunstein - Science Manager at DTRA Керівник з наукової роботи DTRA Гевін Браунштейн

Gavin Braunstein – Science Manager at DTRA
Керівник з наукової роботи DTRA Гевін Браунштейн

Наприкінці січня 2019 року у м. Сан-Дієго (штат Каліфорнія, США) відбулася щорічна конференція «Використання наукових даних для поліпшення здоров’я населення та громадського здоров’я». Організацією та проведенням конференції займалася Міжнародна спільнота з нагляду за хворобами (ISDS).

Цей захід присвячено розвитку наукових та практичних знань з біологічного нагляду. Серед 400 фахівців, які представляли широке коло дисциплін, була і делегація з України.

 

Заступник директора з дослідження біологічних факторів Резвих Валентина Геннадіївна презентувала результати досліджень колективу ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» з нагляду за розповсюдженням вірусів у постерній презентації:  «Стічні води, як показник циркуляції вірусів серед населення Дніпропетровської області».

Команда учасників конференції з України

Команда учасників конференції з України

На конференції було представлено близько 200 презентацій стосовно останніх досягнень, аналітичних методів, передових методів, концептуальних основ та технічних інновацій у галузі нагляду за станом здоров’я.

Участь у зазначеній конференції відкрила можливості для обміну досвідом та поліпшення співпраці з експертами багатьох держав щодо зменшення біологічної загрози, розробки матеріалів і основних планів дій у цій сфері.

 

 

 

Резвих В.Г. – заступник директора з дослідження біологічних факторів ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ  МОЗ України»

Print Friendly, PDF & Email