ПОПУЛЯРІЗАЦІЯ ІМУНІЗАЦІЇ: ПРАЦЮЄМО СПІЛЬНО


      Фахівці ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» активно долучилися до проведення заходів в рамках зусиль, спрямованих на підтримку превенції інфекційних захворювань в Україні та заходів з вакцинації населення.

26 та 27 квітня 2023 року працівники відділу інформаційно-роз’яснювальної роботи та промоцій здорового способу життя ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» спільно зі студентами Дніпровського державного медичного університету  (ДДМУ) провели промоційну акцію, присвячену  Всесвітньому  тижню імунізації. Вони роздавали перехожим буклети, в  яких містяться фахові рекомендації стосовно необхідності щеплень для запобігання інфекційним захворюванням. Учасники заходу відповідали на запитання щодо вакцинації та надавали інформацію про Національний портал з імунізації  vaccine.org.ua, як національне джерело інформації про імунізацію для медичних працівників та пацієнтів.

Здоров’я українців залишається найважливішим пріоритетом країни й дотримання Календаря щеплень відіграє в цьому ключову роль. В умовах воєнного стану імунізація — чи не найбільш ефективний метод убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їхніх наслідків.

                  

 

Дякуємо студентам Дніпровського державного медичного університету (ДДМУ) за плідну співпрацю!

Print Friendly, PDF & Email