ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України» проводить гігієнічне навчання населення Дніпропетровської та інших областей України.


ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» продовжує проводити гігієнічне навчання з питань профілактики інфекційних захворювань, у т. ч. організації дезінфекційних заходів, виконання правил із санітарного утримання об’єктів усіх форм власності

ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» продовжує проводити гігієнічне навчання з питань профілактики інфекційних захворювань, у т. ч. організації дезінфекційних заходів, виконання правил із санітарного утримання об’єктів усіх форм власності тощо.

Професійна гігієнічна підготовка проводиться для персоналу, який приймається на роботу та працює постійно. Програма підготовки включає навчання та атестацію (складання заліків із санітарного мінімуму).

За результатами курсового гігієнічного навчання (залік) видається довідка/протокол встановленого зразку.

За домовленістю із керівником можливе проведення навчання безпосередньо за місцем знаходження закладу у зручний для працюючих час.

Обізнаний, навчений персонал – запорука створення благополуччя для населення.

Консультація, подання заявок та оформлення договорів здійснюються за адресою: м. Дніпро, вул. Щербаня, 6. За довідками та додатковою інформацією необхідно звертатися за телефонами –  (056) 731-96-19, 731-96-81.

Державна установа «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє, що гігієнічне навчання здійснюється на договірних умовах. Вартість визначена у Переліку платних послуг та тарифах (прейскурантах) на платні послуги, затвердженому наказом ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України №172-од від 13.09.2019р., який розміщений на сайті: http://www.dolc.dp.ua.

 

Виконавець: Кузьменко О.В. – завідувач відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України»,

Шамичкова Г.Р. – завідувач відділення особливо небезпечних інфекцій ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України».

Print Friendly, PDF & Email