Про проведення послуг лабораторією особливо небезпечних інфекцій


      

 

ДУ «Дніпропетровський лабораторний центр МОЗ України» пропонує проведення лабораторних досліджень на збудники особливо небезпечних інфекцій.

Лабораторний центр атестований МОЗ України, акредитований на дослідження біоматеріалу в ISO 15189 та проб з зовнішнього середовища в ISO 17025. В нашому центрі застосовується сучасне обладнання для проведення  дослідження експрес- методами (імуноферментний аналіз та полімеразно-ланцюгова реакція). Дослідження проводять досвідчені фахівці, які підвищували свою кваліфікацію на курсах та тренінгах  за участю міжнародних компаній,  у т.ч. США.

У нас проводять діагностичні та профілактичні дослідження бруцельоз, бореліоз (хворобу Лайма), кліщового енцефаліту,

мікоплазменної та хламідійної пневмоній та бронхитів, виявляють ДНК легіонел при легіонельозі та лихоманки Понтіак.

 Ці дослідження проводяться при підозрі на перелічені інфекції або при артритах, артрозах, парезах, паралічах, ураженні центрально-нервової та

серцевосудинної систем, затяжних ГРВІ, бронхітах, пневмоніях та інших для диференціальної діагностики.

Всі ці захворювання зустрічаються на протязі року та можуть бути виявлені на ранніх і хронічних стадіях.

У порівнянні з багатьма іншими лабораторіями, наявність сучасного обладнання та тест-систем на базі лабораторного центру дозволяє у короткі терміни (2-3 дні) здійснити дослідження по оптимальним цінам.

Інформація щодо проведення лабораторних досліджень у розділі «Замовникам»  на сайті Установи www.dolc.dp.ua або можна звертатися за адресою:

м. Дніпро, вул. Щербаня, 6. Контактні телефони:

  • відділення особливо небезпечних інфекцій – (0562) 731-96-81;
  • лабораторія особливо небезпечних інфекцій – (0562) 731-95-57.

 

Керівник: Резвих В.Г.

 

Виконавець: Краус О.В. – в.о. завідувача лабораторії особливо небезпечних інфекцій відділу досліджень біологічних факторів ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України», Сіньговська С.С. – лікар-бактеріолог лабораторії особливо небезпечних інфекцій ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України».

 

Print Friendly, PDF & Email