Робоча нарада щодо підготовки магістрів за спеціальністю «Громадське здоров’я»


       Сьогодні, 27 березня відбулась робоча нарада за участю керівництва ДУ “Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ” та завідувача кафедри гігієни, екології та охорони праці Дніпровського державного медичного університету, професора Олександра Шевченка. Останній є гарантом освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 229 “Громадське здоров’я”.

       Сторони обговорили проект ОПП “Громадське здоров’я” для максимального наближення програми до сучасних потреб центрів контролю та профілактики хвороб, зокрема  в умовах воєнного стану.

       Генеральний директор ДУ “Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ” Сергій Вальчук наголосив на важливості підготовки та нагальній потребі у фахівцях з громадського здоров’я для профілактичної медицини та необхідності координації заходів з практичної підготовки магістрів за цією спеціальністю, в т.ч. з використанням бази Дніпропетровського обласного ЦКПХ.  

      Після обговорення всіх нагальних питань професор Олександр Шевченко висловив подяку керівництву  ДУ «Дніпропетровській ОЦКПХ МОЗ» за слушні пропозиції до змісту програми підготовки магістрів  і надану можливість ознайомитись з сучасною лабораторною базою Центру. 

      Учасники наради погодились з доцільністю подальших сумісних зусиль для практичної реалізації підготовки у Дніпровському державному медичному університеті магістрів з громадського здоров’я. Адже будувати ефективну систему громадського здоров’я з активним залученням молодих кадрів – наше спільне завдання! 

Print Friendly, PDF & Email