З Днем знань!


Шановні колеги, лікарі-інтерни, викладачі закладів медичної освіти та всі, хто прагне знань або професійно ділиться знаннями!

Щиро вітаємо всіх Вас з початком нового навчального року!
Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця.
Усім, хто в цей день прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. 
Успіхів Вам у праці та навчанні.

Сьогодні, 1-го вересня 2022 року генеральний директор ДУ «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» Сергій Вальчук привітав з Днем знань майбутніх лікарів-епідеміологів, які проходять заочну частину інтернатури на базі установи, провів з інтернами заняття з питань перспективи професійного розвитку фахівців в системі громадського здоров’я. Побажав їм міцного здоров’я, впевненості у власних силах та постійного прагнення до нових знань, адже вони це сила! А здібності та наполегливість в навчанні нехай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні нашої України!

 

Print Friendly, PDF & Email