27 травня – Всесвітній День надання першої екстреної медичної допомоги


27 травня Україна вперше відзначає День екстреної медичної допомоги разом з усією Європою.

Наші героічні працівники екстреної медичної допомоги, також як військові, знаходячись на своєму фронті, змушуючи себе забути про втому, вже понад три місяці жертовно допомагають усім, хто цього потребує.Транспортують людей з поїздів у лікарні, везуть хворих та поранених на лікування за кордон, виїжджають поблизу гарячих точок, щоб евакуювати постраждалих.

В мирний час вони чергують вдень і вночі. Вони першими прибувають туди, де люди потребують невідкладної допомоги в екстрених ситуаціях. Вони продираються крізь затори в мегаполісах, або попри все, по бездоріжжю, у негоду добираються у найвіддаленіші села.

Тож цього дня колектив ДУ “Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ” щиро вітає вас з професійним святом. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, спокійних змін, міцних нервів, вдячних пацієнтів, позитивних емоцій, віри у власні сили. Хай ваш високий професіоналізм, доброта, чуйність, відданість найгуманнішій у світі професії вселяє надію на впевненість у завтрашній день, дарує заслужену шану й авторитет! Зі святом!

 

Print Friendly, PDF & Email