Підприємцям, керівникам перукарень, косметологічних та масажних кабінетів усіх форм власності


Робоча зала салону перукарні

Лабораторії ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» мають необхідні сертифікати атестації та акредитації на проведення лабораторно- інструментальних досліджень внут-рішнього середовища в приміщеннях і на робочих місцях перукарень, косметологічних та масажних кабінетів.

Шановні підприємці, керівники перукарень, косметологічних та  масажних кабінетів ! 

Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Державними санітарними правилами та нормами для перукарень різних типів- ДСПіН 2.2.2.022-99 регламентується дотримання вимог санітарно-протиепідемічного режиму, в тому числі за показниками температури, вологості, швидкості руху повітря, освітленості, рівнів шуму, локальної вібрації, мікробного забруднення повітря та поверхонь ( в т.ч. кліщами), концентрації шкідливих речовин в повітрі  приміщень і на робочих місцях, проходження працівниками перукарень санітарного мінімуму та бактеріологічного обстеження при медоглядах .

Відповідальність за дотримання вимог санітарно-протиепідемічного режиму покладається на керівників перукарень згідно з чинним законодавством України.

ДУ«Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» має необхідні сертифікати атестації і акредитації на проведення лабораторних  досліджень зовнішнього та внутрішнього середовища, води і продукції на санітарно-хімічні, токсикологічні, радіологічні, бактеріологічні, вірусологічні, паразитологічні показники, визначення параметрів мікроклімату, освітленості, шуму, вібрації, напруженості електромагнітних полів тощо.

ДУ«Дніпропетровський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» має право проводити  лабораторні дослідження та інструментальні вимірювання при проведенні державної санепідекспертизи з метою отримання висновків на відповідність об’єктів санітарному законодавству тощо.

Крім того, ДУ«Дніпропетровський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» проводить гігієнічне навчання (санмінімум) та мікробіологічне обстеження працівників декретованих контингентів,  до яких відносяться також і працівники перукарень, косметологічних та масажних кабінетів.

Дотримання санітарно- протиепідемічних вимог –це висока якість обслуговування і запорука здоров’я відвідувачів та працівників перукарень

Дотримання санітарно- протиепідемічних вимог –це висока якість обслуговування і запорука здоров’я відвідувачів та працівників перукарень

Лабораторні дослідження та інші послуги  здійснюються на договірних умовах.

Вартість досліджень та інших послуг визначена Постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.03р. № 1351 «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби».

Ми гарантуємо якість і конфіденційність щодо проведених досліджень та  отриманих результатів.

Юридична адреса ДУ«Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ»: 49006, місто Дніпропетровськ, вул. Філософська, 39а. Для подання заявок та оформлення договорів Вам необхідно звернутися за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Щербаня, 6.

За довідками та додатковою інформацією звертатися за телефонами : 731-95-83 (приймальня), 731-96-74 ( група з надання платних послуг), 731-96-73 (відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень).

 

Необхідна інформація розміщена на сайті Установи   www.ses.dp.ua

Автор: Чубукова С.А.,  лікар з комунальної гігієни відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень.

Джерело: http://ses.in.ua/

Print Friendly, PDF & Email