До уваги власників та керівників місць масового відпочинку населення на водних об’єктах (пляжів, баз відпочинку)


Лабораторії ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» мають необхідні сертифікати атестації та акредитації на проведення лабораторних досліджень води та піску з місць масового відпочинку населення на водних об’єктах  (пляжів, баз відпочинку).  

Dnieper_River_1_1

річка Дніпро.

Шановні керівники та власники!

Відповідно Водного Кодексу, пункту 6.3 СанПіН 4630-88 «Санитарные правила и нормы охраны поверхностных вод от загрязнения», ГОСТ 17.1.5.02-80 «Гігієнічні вимоги до зон рекреаційних водних об’єктів» перед початком та у період купального сезону власниками пляжів проводяться дослідження питної води з питних фонтанчиків, води водоймищ, піску на пляжах.

Лабораторії Державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» мають необхідні сертифікати атестації та акредитації на проведення лабораторних досліджень води та піску з місць масового відпочинку населення на водних об’єктах  (пляжів, баз відпочинку, в тому числі на фізико-хімічні, бактеріологічні, вірусологічні, паразитологічні та радіологічні).

ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» запрошує Вас до співпраці у проведенні  відомчого лабораторного контролю.

Дані послуги здійснюються на договірних умовах. Вартість лабораторних досліджень та інших послуг визначена Постановою КМУ  від 27.08.2003 №1351 «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби».

Для подання заявок та оформлення договорів Вам необхідно звернутися за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Щербаня, 6. За довідками та додатковою інформацією прошу звертатися за телефонами 731-95-83 (приймальня), 731-96-73 (відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень) або http://www.ses.dp.ua.

відпочинок

відпочинок на березі Дніпра

Автор: Василевська І.С. лікар з комунальної гігієни відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень.

Print Friendly, PDF & Email