Щодо проведення лабораторно-інструментальних досліджень факторів виробничого середовища.


Державна установа «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України», має необхідні сертифікати атестації та свідоцтво   на право  проведення лабораторно-інструментальних досліджень факторів виробничого середовища, у тому числі для атестації робочих місць за умовами праці.

 

лаб контроль

проведення лабораторних і досліджень на підприємстві.

Шановні керівники підприємств, закладів, установ! 

Нагадуємо Вам, що відповідно до Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про охорону праці»    та інші, адміністрація підприємства (незалежно від форми власності) зобов’язана забезпечити лабораторний контроль за умовами праці  працюючих та за факторами навколишнього середовища..

На базі ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» проводяться  лабораторно-інструментальні дослідження на вміст хімічних речовин у повітрі робочої зони, визначення параметрів мікроклімату, шумового навантаження, рівнів вібрації, напруженості електромагнітних полів, дослідження важкості та напруженості праці, як в порядку відомчого лабораторного контролю, так і для атестації робочих місць.

Атестація робочих місць проводиться на підприємствах, в організаціях, установах, незалежно від форм власності та господарювання, де технологічний процес, використовуване обладнання, сировина та матеріали є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працівників, а також на їхніх нащадків як тепер, так і в майбутньому.

Результати атестації використовуються при встановленні пенсій за віком на пільгових умовах, обґрунтуванні пропозицій про внесення змін і доповнень до списків №№1,2 виробництв, робіт, професій, посад і показників, що дають право на пільгове пенсійне забезпечення , а також для розробки заходів щодо поліпшення умов праці та оздоровлення працюючих.

         Оплата послуг за  Прейскурантом, затвердженим Постановою КМУ № 1351 від 27.08.03р. Вартість послуг на сьогоднішній день є найбільш прийнятною та   найнижчою  у порівнянні з іншими лабораторіями.

Подання заяви та оформлення договорів здійснюється за адресою:                             м. Дніпропетровськ, вул. Щербаня, 6. За довідками та додатковою інформацією прошу звертатися за телефонами:  731-96-73 – відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень, 731-96-74 – договірний відділ або http:// www. ses .dp. ua., електронна адреса dolc. post@ses.dp.ua

Сподіваємося на плідну співпрацю.

Автор: Асєєва О.В.,лікар з гігієни праці відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень  ДУ « Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ».

 

Print Friendly, PDF & Email