Наближаються Новорічні свята !


ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

 

Наближаються Новорічні свята, які складно уявити без новорічної ялинки. Проте при виборі символічного дерева необхідно пам’ятати не лише про красу, а й про вміст радіонуклідів в хвойних породах дерев. Не наражайте свої родини на приховану небезпеку.

Аварія на Чорнобильській АЕС призвела до радіоактивного забруднення значних площ лісів різних природних зон України та саме лісові масиви затримали значну кількість радіонуклідів. Обставини вимагають постійних моніторингових спостережень за міграцією основних радіонуклідів. Минуло вже 35 років після аварії, проте для радіонуклідів це незначний проміжок часу. Велика кількість хвойних дерев, що реалізується на території України вирощується саме на півночі країни. Тому при купівлі ароматної зеленої красуні обов’язково переконайтеся, що Ви купуєте ялинку, яка пройшла радіаційний контроль в атестованих установах, до яких належить і ДУ «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Ми проводимо всі види радіологічних досліджень, на що маємо відповідний атестат акредитації Національного Агентства з Акредитації (НААУ) в системі ІSO 17025:2019.

Звертайтеся за адресою: м. Дніпро, вул. Щербаня, 6.

Контактні телефони: 731-96-75 (вимірювальна лабораторія ЕМП та інших фізичних факторів), 731-95-83 (приймальна).

Пам’ятайте! Ваше здоров’я в Ваших руках.

Print Friendly, PDF & Email