Щодо візиту міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка до ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ»


У Дніпрі за участю першої леді України Олени Зеленської та Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 08.10.2021р відбувся третій регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». У заході також взяв участь міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Після форуму міністр охорони здоров’я здійснив робочий візит до ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ». У межах візиту міністр ознайомився з матеріально-технічною базою Центру, особливу увагу звернув на оснащення лабораторної ланки.

На робочій нараді з завідувачами відділів та відділень Центру міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко окреслив пріоритетні напрямки роботи Центрів контроля та профілактики хвороб в умовах пандемії COVID-19. Окрема увага була приділена питанню проведення раптових обстежень на носійство збудників інфекційних хвороб персоналу навчальних закладів області спеціалізованими протиепідемічними бригадами, які розпочнуть свою роботу з 11.10.2021р. Також, в ході зустрічі, міністр відповів на низку питань спеціалістів ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ».

 

 

Print Friendly, PDF & Email