Тести імуноферментного аналізу (ІФА-тести) на COVID-19


Імуноферментний аналіз — це вид аналізу, за допомогою якого виявляється комплекс «антиген — антитіло», який виробляється коли організм уражений вірусом. Цей комплекс утворюється завдяки імунологічній реакції антигену з відповідним антитілом.

Імуноглобуліни класу M до SARSCоV-2 (IgM)
Їх рівень зазвичай стає доступним для виявлення не раніше 1-2 тижнів від контакту зі збудником (не раніше 5 днів від появи симптомів при симптоматичному перебігу), а загальний період ймовірного виявлення антитіл класу M частіше становить менше 2-3 місяців – протягом цього часу IgM антитіла поступово повністю змінюються на IgG. Таким чином, виявлення антитіл класу M може вказувати на недавнє інфікування SARS-CoV-2. Однак, результат цього тесту сам по собі не може служити підставою для діагностичних висновків. Рівень антитіл і динаміка антитільної відповіді можуть індивідуально варіювати.

  1. Біоматеріал: венозна кров.
  2. Строк виконання: – 2 дні.
  3. Ціна за одне дослідження – 172,80 грн. Забір венозної крові – 30 грн.

 

Імуноглобуліни класу G до SARS-CоV-2 (IgG)

IgG починають визначатися в крові приблизно з 21-28 дня від моменту зараження, їх рівень довгий час може залишатися високим. За наявністю і рівнем IgG антитіл в крові можна судити про факт інфікування в минулому і визначити наявність специфічної імунної відповіді.

  • Біоматеріал: венозна кров.
  • Строк виконання: – 2 дні.
  • Ціна за одне дослідження – 172,80 грн. Забір венозної крові – 30 грн.

 

Результати видаються українською та англійською мовами, з QR-кодом та печаткою установи або надсилається електронний варіант результату.

Print Friendly, PDF & Email