Рекомендації для роботодавців щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях


Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Дніпропетровської області встановлен карантин з 12 березня по 03 квітня 2020 року.

Державна служба України з праці надає Рекомендації для роботодавців  щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях за цім посиланням http://dsp.gov.ua/main-news/rekomendatsii-vooz-shchodo-zaprovadzhennia-zapobizhnykh-zakhodiv-rozpovsiudzhennia-covid-19-na-robochykh-mistsiakh-pratsivnykiv/

Фахівці МОЗ України, Національної служби здоров’я України, Центру громадського здоров’я України, лабораторних центрів та інших органів державної влади впроваджують найкращі світові практики для попередження поширення захворювання. Нагадуємо перелік джерел інформаії, де ви можете отримати достовірну та актуальну інформацію: сайти:

– МОЗ України, https://moz.gov.ua/

cторінки у:

З метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусу на території Дніпропетровської області Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 11.03.2020 року № Р-185/0/3-20 визначено з 12 березня по 03 квітня 2020 року  встановлен карантин, детальніше за цім посиланням: https://adm.dp.gov.ua/npas/pro-zapobigannya-poshirennyu-koronavirusu-covid-19-na-teritoriyi-dnipropetrovskoyi-oblasti

 

Незалежно від зовнішніх умов, у роботі важливо керуватись основними принципами загальнолюдської моралі та професійної етики. А знання, сили та вміння мають бути віддані справі лікування та запобігання поширенню захворювання. Це те, що необхідно для того, щоб забезпечити здоров’я співвітчизників.

 

Print Friendly, PDF & Email