В м. Дніпро відбувся тематичний тренінг в рамках концепції «Єдине здоров’я» на тему: «Написання грантових заявок: менторська сесія».


Фахівці Державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» прийняли активну участь у тематичному тренінгу в рамках концепції «Єдине здоров’я» для учасників Програми з написання наукових робіт на тему: «Написання грантових заявок: менторська сесія», який відбувся 24-25 жовтня 2019р. в м.Дніпро.

Тренінг організовано та проведено командою Блек енд Вітч/Метабіота з залученням  міжнародного експерту, доктора Сергія Михайловського (Великобританія).

В заході прийняли участь представники ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України», ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України»  та інших закладів.

Під час дводенного курсу учасники тренінгу познайомились із міжнародними та європейськими  джерелами фінансування грантів, з програмою Європейського Союзу «Горизонт 2020» та особливостями написання успішних грантових заявок.

Матеріали тренінгу

Матеріали тренінгу

Керівництво:

Похмурко І.В., заступник директора з дослідження фізичних та хімічних факторів ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України».

Підготував:

Кісельов Д.А. – завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань

Степанов С.В. – лікар з гігієни праці відділення санітарно-гігієнічних досліджень

Print Friendly, PDF & Email