Зустріч в рамках Програми з написання наукових робіт.


На фото (під час зустрічі):  Резвих В.Г., Ковальчук А., Ерік Бортц, Бредихіна М.О., Штепа О.П.

На фото (під час зустрічі):
Резвих В.Г., Ковальчук А., Ерік Бортц, Бредихіна М.О., Штепа О.П.

14 вересня 2017 року на базі ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України» відбулася зустріч в рамках Програми з написання наукових робіт (ПННР), що фінансується Агентством Зменшення Загрози Міністерства Оборони Сполучених Штатів Америки (АЗЗ МО США) в рамках Програми зменшення біологічних ризиків, встановленої між Урядом України та США.

Програма з написання наукових робіт розпочала свою роботу у 2015 році, і головним її завданням є надання можливості українським вченим поширювати свої наукові здобутки для підтримки концепції «Єдине Здоров`я»

До участі у зустрічі були запрошені автори статей (директор ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» Штепа О.П., заступник директора ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» Резвих В.Г., заступник директора ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» Похмурко І.В., завідувач вірусологічною лабораторією ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» Бредихіна М.О.) та інші фахівці установи.  В якості доповідачів були запрошені Ерік Бортц – доцент кафедри біологічних наук Університету Аляска, Анкоридж, США (University of Alaska, Anchorage, USA), а також представник Програми з написання наукових робіт.

Зустріч проходила у вигляді бесіди. Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді на запитання та ближче поспілкуватись з доповідачами. Основною метою цієї події було надання кращого розуміння про написання наукових робіт відповідно до міжнародних стандартів та всесвітньо визнаних практик.

Резвих В.Г., Злобіна Н.С., Ерік Бортц, Ковальчу А., Кузьменко О.В.

Резвих В.Г., Злобіна Н.С., Ерік Бортц, Ковальчу А., Кузьменко О.В.

Керівник: Резвих В.Г.

Виконавець: Кузьменко О.В.- завідувач відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України»

Print Friendly, PDF & Email