Державна установа “Дніпропетровський обласний центр контролю та профiлактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” запрошує випускників Дніпровського державного медичного університету на інтернатуру за напрямком «Епідеміологія»


      26 травня 2023 року в дистанційному режимі відбулась робоча зустріч з питань професійної орієнтації випускників Дніпровського державного медичного університету (ДДМУ) та питань організації інтернатури за напрямком «Епідеміологія».

     В зустрічі прийняло участь керівництво трьох обласних центрів контролю та профілактики хвороб  (Дніпропетровського, Черкаського, Херсонського). Від Дніпровського державного медичного університету в заході взяв участь  Дмитро Степанський, завідувач кафедри мікробіології, вірусології, імунології, епідеміології, д.м.н., професор. Також до заходу долучилися випускники та інтерни ДДМУ.

      Ціль проведення заходу – привернення уваги до переваг проходження інтернатури за спеціальністю «Епідеміологія» та подальшого працевлаштування на відповідну лікарську посаду. В ході зустрічі випускники Дніпровського державного медичного університету (2023р.) були ознайомлені з перевагами навчання в інтернатурі за напрямком «Епідеміологія», умовами проходження інтернатури на базі Обласних центрів контролю та профілактики хвороб, можливостями працевлаштування лікарями епідеміологами та цікавими перспективами професійного і кар’єрного розвитку (можливість у подальшому продовження навчання в спеціалізованій програмі підготовки з польової епідеміології та інших навчальних програмах, в тому числі, за участю вітчизняних та іноземних експертів з епідеміології та громадського здоров’я).

      Генеральний директор ДУ «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» Сергій ВАЛЬЧУК запросив випускників ДДМУ на ознайомчу екскурсію з нашою установою в місті Дніпро.

Print Friendly, PDF & Email