ЩОДО УЧАСТІ У СПІЛЬНІЙ ВИЇЗНІЙ НАРАДІ, ПРИСВЯЧЕНІЙ ВСЕСВІТНЬОМУ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ТИЖНЮ ІМУНІЗАЦІЇ 


Головний державний санітарний лікар Дніпропетровської області Сергій ВАЛЬЧУК та завідувач відділу імунопрофілактики ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ»  Валентина ПОРТНИХ 03.05.2023 року прийняли участь у спільній виїзній нараді МОЗ, ДУ «ЦГЗ МОЗ України», центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ за підтримки Європейського регіонального бюро ВООЗ, присвяченій  Всесвітньому та Європейському тижню імунізації. 

На нараді представлені останні глобальні рекомендації ВООЗ щодо вакцинації від COVID-19 та розглянуті питання щодо внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти гострої респіраторної хвороби  COVID-19.

В нараді прийняли участь Головний державний лікар України Ігор КУЗІН та технічний спеціаліст Бюро ВООЗ в Україні Вусала АЛЛАХВЕРДІЄВА.

На нараді також були переглянуті показники охоплення вакцинацією проти COVID-19 за період 2021-2022 року, розглянуті результати, досягнуті в період з квітня 2022 р. по березень 2023 р. у рамках кампанії виїзної вакцинації та просвітницької діяльності для ВПО, проведеної за підтримки ВООЗ та представлена нова кампанія виїзної вакцинації та просвітницької діяльності.

Print Friendly, PDF & Email