Продовжуємо роботу в рамках Всесвітнього тижня імунізації


       Сьогодні, 29 квітня група фахівців ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» у складі лікаря епідеміолога відділу імунопрофілактики Олени Портняги та лікаря інтерна відділу імунопрофілактики Любові Кротової провела промоційний захід у дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ, яка знаходиться за адресою місто Дніпро, вул. Виконкомівська, 12А.

У ході візиту вони спілкувалися з  старшим адміністратором дитячої точки «Спільно» Дар’єю Савченко та відвідувачами точки «Спільно». Спеціалісти імунологічного відділу провели мінілекції, в яких дали фахові рекомендації стосовно безальтернативності щеплень для запобігання вакцинокерованих інфекцій, відповіли на запитання, пов’язані з вакцинацією. Усі бажаючі змогли отримати щеплення, проведення яких забезпечила мобільна вакцинальна бригада.

Дякуємо за плідну співпрацю керівництву точки «Спільно» ЮНІСЕФ, та нагадуємо: до 30 квітня на точках «Спільно» можна зробити щеплення за календарем та надолужити пропущені, щоб захиститись від інфекцій, яким можна запобігти шляхом вакцинації.

                           

 

Print Friendly, PDF & Email