ДУ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ» ОТРИМАВ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОБОТИ


ДУ «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у березні поточного року отримав нову комп’ютерну техніку: моноблоки ПК, ноутбуки та багатофункціональні пристрої. Впровадження та застосування нового комп’ютерного обладнання сприяє подальшій розбудові системи громадського здоров’я в нашій області згідно з законом України  від 06.09.2022 р. № 2573 «Про систему громадського здоров’я». Посилення комп’ютерної бази підвищує ефективність роботи Центру, створюючи можливості для більш оперативного реагування на виклики у сфері захисту здоров’я людей та виконання більшого обсягу важливих для збереження здоров’я населення області заходів.

Комп’ютерна техніка закуплена у рамках реалізації проєкту  «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні» за фінансовою підтримкою Міжнародного банку реконструкції та розвитку – одного з п’яти інституцій Групи Світового банку.

Ми вдячні Міністерству охорони здоров’я України та міжнародним партнерам за допомогу та підтримку профілактики поширення інфекційних хвороб на Дніпропетровщині.

 

           

Print Friendly, PDF & Email