ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!


Новорічні та Різдвяні свята цієї зими українці зустрічатимуть, на жаль, в умовах війни проти російської збройної агресії. Але ж ці свята складно уявити без новорічної ялинки. Проте, хвойні дерева, у тому числі ялинка та сосна, дуже добре абсорбують небезпечні штучні радіонукліди, такі як Цезій та Стронцій. При потраплянні  у вашу оселю на декілька тижнів такої ялинки існує можливість радіаційного ураження всієї сім’ї накопиченими в ній радіонуклідами, яких в північних регіонах України чимало.

З метою уникнення небажаних наслідків, при купівлі зеленої красуні обов’язково запитуйте сертифікати відповідності та протоколи досліджень про проходження радіаційного контролю в атестованих установах, до яких належить також ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ».

У нашій спеціалізованій лабораторії проводяться всі види радіологічних досліджень, на що є відповідний атестат акредитації Національного Агентства з Акредитації України (НААУ) в системі ІSO 17025:2019.

Для проведення досліджень або за консультацією звертайтеся за адресою: м. Дніпро, вул. Щербаня, 6 район проспекту Івана Мазепи.

Контактні телефони: 731-96-75 (вимірювальна лабораторія ЕМП та інших фізичних факторів), 731-95-83 (приймальна).

Пам’ятайте! Ваше здоров’я в ваших руках.

Print Friendly, PDF & Email