ПІДТРИМКА ВСЕСВІТНЬОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ


Всесвітня організація охорони здоровʼя World Health Organization Ukraine вчергове підтвердила, що вона є надійним другом та партнером України та українців.
Сьогодні на зустрічі за участі Премʼєр-міністра Денис Шмигаль, міністра охорони здоровʼя Viktor Liashko та директора Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганса Клюге, ВООЗ запевнила у подальшій підтримці медичної сфери. Зокрема мова йшла про забезпечення українських лікарень машинами швидкої допомоги та медичним обладнанням.
Також на зустрічі не оминули увагою питання розвитку медицини катастроф, сфери психічного здоров’я, системи реабілітації та протезування, питання розширення медичних послуг для пацієнтів у постраждалих від війни регіонах, зокрема на Херсонщині, а також відновлення медичної системи на звільнених територіях.
“Лише для того, щоб для українців нічого не змінилося і під час війни люди продовжували отримувати звичні медичні послуги, за лаштунками проводиться колосальна робота. Окрім того, що ми не втрачаємо позиції, ми ще й розвиваємось. Це безпрецедентний випадок у сучасній історії, і за це ми маємо подякувати нашим міжнародним партнерам, допомога яких є неоціненною”, — відзначив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко.

Джерело: за інформацією Міністерства охорони здоров’я України

Print Friendly, PDF & Email