День фармацевтичного працівника України 


 

 

      17 вересня в Україні відзначили День фармацевтичного працівника.

 

У багатьох країнах світу професія фармацевта є однією з найбільш гуманних, необхідних та почесних. Адже аптека — це, перш за все, заклад охорони здоров’я, а фармацевт — працівник системи охорони здоров’я, фахівець з лікарських засобів.

Більше ніж чверть мільйона різних фахівців залучені у фармацевтичній галузі України. А близько 100 тисяч є дипломованими фармацевтичними працівниками, які працюють у понад 20 тисячах аптечних закладів.

Праця фармацевтів потребує багато досвіду та знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна. В день святкування на адресу всіх, хто трудиться у фармацевтичній промисловості, працівників аптечної мережі, науковців, управлінців, викладачів та студентів, від усього серця звучали слова вітань і поздоровлень. Ми також приєднуємося до привітань і бажаємо здоров’я й успіхів! Бажаємо усім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці, мужності та витримки у ці нелегкі для країни часи. Нехай праця на благо людей приносить задоволення і радість.

З ДНЕМ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Print Friendly, PDF & Email