Некролог


16 вересня 2022 року після важкої хвороби на 52-му році життя перестало битися серце шановної та поважної людини, нашого колеги     Шатирко Дмитра Вікторовича.

Дмитро Вікторович був зразковим сім’янином, люблячим батьком, талановитим, досвідченим  та високопрофесійним лікарем.

Дмитро Вікторович закінчив Дніпропетровський медичний інститут, протягом життя працював завідувачем відділення Міської клінічної лікарні №21 м. Дніпро, головним лікарем Міської дезінфекційної станції м. Кам’янське, завідувачем відділення дезінфектології  Дніпровського міського відділу, завідувачем санітарно-карантинного відділу Державної установи «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України».

В професійному житті, Дмитро Вікторович є прикладом служіння суспільству. Все своє професійне життя він присвятив забезпеченню санітарного та епідемічного благополуччя населення, боротьбі з інфекційними захворюваннями та розвитку дезінфекційної справи в Дніпропетровській області. Дмитро Вікторович приймав участь в локалізації та ліквідації резонансних спалахів інфекційних хвороб. Останні роки свого життя він присвятив боротьбі з пандемією коронавірусного захворювання COVID-19 та, на тлі реформи медичної галузі в країні, розбудові сучасної системи громадського здоров’я в Дніпропетровській області.

Смерть Дмитра Вікторовича – це боляча втрата для колективу Державної установи «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», рідних та друзів. Наші співчуття рідним, близьким та друзям  Шатирко Дмитра Вікторовича.

Вічна пам’ять та Царство Небесне  Дмитру Вікторовичу.

Print Friendly, PDF & Email