Лабараторно-інструментальні дослідження умов праці та трудового процесу


ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України»  має  необхідні сертифікати атестації та акредитації і проводить  лабораторно-інструментальні дослідження  умов праці  для виробничого контролю та атестації робочих місць

умови праці 2

Збереження здоров’я працівників є основною запорукою економічного, фінансового розвитку та ринкового успіху підприємства. Здорові працівники максимально ефективно здатні виконувати поставлені перед ними задачі.

Погіршення стану здоров’я людини часто пов’язано з умовами праці, що приводить до захворювань з тимчасовою втратою працездатності, а в деяких випадках і до професіональних захворювань, що в подальшому  приводить до зменшення об’ємів виробництва та зниження економічних показників підприємства.

Вчасно проведена оцінка умов праці та визначення шкідливих виробничих факторів дасть змогу роботодавцеві своєчасно вжити необхідні заходи щодо профілактики та зниженню ризику виникнення захворювань у працівників та є запорукою процвітання підприємства.

ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України»  має  необхідні сертифікати атестації та акредитації і проводить  лабораторно-інструментальні дослідження  умов праці  для виробничого контролю та атестації робочих місць.

Оцінка умов праці  базується на аналізі чинників виробничого середовища та трудового процесу. В процесі оцінки умов праці можуть визначатися такі показники: важкість та напруженість праці, оцінка повітря робочої зони, параметрів мікроклімату виробничих приміщень, оцінка шумового та вібраційного навантаження на працюючих, напруженість ЕМП та радіологічні показники.

На основі проведених досліджень наші фахівці зможуть надати консультації щодо розроблення заходів профілактики та зниження ризиків на підприємствах, що є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, які можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працівників.

Оплата послуг за  Прейскурантом, затвердженим Постановою КМУ № 1351 від 27.08.03р. Вартість послуг на сьогоднішній день є найбільш прийнятною в регіоні.

Подання заяви та оформлення договорів здійснюється за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Щербаня, 6. За довідками та додатковою інформацією прошу звертатися за телефонами:  731-96-73 – відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень, 731-96-74 – договірний відділ або http:// www. ses .dp. ua., електронна адреса dolc. post@ses.dp.ua

Сподіваємося на плідну співпрацю.

Автор: Степанов С.В. лікар відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень

 

Print Friendly, PDF & Email