Робоча нарада в ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ»


29.07.2022р. за участю генерального директора Сергія Вальчука відбулась робоча нарада з заступниками генерального директора та завідувачами відділів Центру.

На нараді було обговорено низку важливих питань, а саме:

  • санітарно-епідемічна ситуація в Дніпропетровському регіоні;
  • заслухана та обговорена інформація про стан води водоймищ в межах пляжів на території Дніпропетровської області за минулий тиждень;
  • результати моніторингових досліджень атмосферного повітря та грунту;
  • особливості роботи Центру та його відокремлених структурних підрозділів в період воєнного часу;
  • результати моніторингових обстежень пунктів тимчасового перебування внутришньо переміщених осіб;
  • кадрові питання та інш.

 У ході наради  генеральний директор ДУ “Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ” Сергій Вальчук відзначив сумлінну роботу в цей найважкий час всього колективу Центру. Окремо він подякував в особі головного бухгалтера Наталі Білої працівникам відділу бухгалтерського обліку та звітності і вручив Подяку.

Також  були вручені:

– Почесна грамота МОЗ України заступнику генерального директора Інні Похмурко за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника;

– медаль «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня завідувачу вірусологічної лабораторії відділу дослідження біологічних факторів ДУ «ДОЦКПХ МОЗ» Олені Палійчук за зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм в умовах воєнного стану та з нагоди Дня медичного працівника.

Тож працюймо й надалі!

Print Friendly, PDF & Email